V24100. 24V/100W (4,17A). Vesitiivis (IP66)

PDFTulostaSähköposti
24V/100W pieni vesitiivis ulkokäyttöönkin soveltuva jännitelähde kiinteisiin asennuksiin.
J__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpgJ__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpg
J__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpgJ__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpg
J__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpgJ__nnitel__hde_1_4abcbb6eeb1be.jpg
Hinta:
Myyntihinta: 63,00 €
Suoraan varastostamme
Kuvaus

TEHOISEKSEEN PIENEN KOKOINEN 24 V / 100 W  JÄNNITELÄHDE

CE hyväksytty yleiskäyttöinen vesitiivis (IP66) jännitelähde. Laitteen suojausluokka on 1 (suojamaadoitettava). Tämä ei ole ohjain, vaan jännitelähde joka antaa ulos laadukasta tasajännitettä. Jännitelähde soveltuu jännitelähteeksi esim. LED nauhoille ja listoille. Jännitelähteen ja nauhan väliin on mahdollista kytkeä himmennin (pulssisuhdehimmennin, PWM), jolloin kaikkia LED nauhojamme voidaan myös himmentää. Tämä jännitelähde sopii parhaiten kiinteisiin asennuksiin.

Tässä jännitelähteessä on hyvin herkkä suojaus oikosulkua ja ylivirtaa vastaan, joten se ei sovellu käytettäväksi voimakkaasti kapasitiivisten kuormien kanssa, koska niiden käynistysvirta on erittäin suuri. Mikään LED tuotteistamme ei ole voimakkaasti kapasitiivinen kuorma.


TEKNISET TIEDOT:

Tulojännite 200...240 Vac (50/60 Hz)
Ottovirta (jatkuva) n. 0,490 A (@ 230 Vac) täydellä kuormalla.
Ottovirta ilman kuormaa Hyötysuhde n. 87...91 %
Lähtöjännite 24 Vdc
Lähtövirta 4,2 A
Lähtöteho (max. kuorma):  100 W

Jännitelähteen lähtö on ylivirta- ja oikosulkusuojattu


MEKAANISET TIEDOT JA MITAT:

Kotelon materiaali: alumiini. Kotelo täytetty massalla.
Koko 205 x 132 x 65 mm
Paino 1,1 kg


LIITÄNTÄKAAPELI (230 Vac):

SISÄKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN MALLIN TIEDOT

Kaapelin eristeen materiaali: sPVC (ulkokäyttö kielletty pakkasen takia)
Halogeenivapaa
Halkaisija 7 mm

ULKOKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN MALLIN TIEDOT:

Kaapelin eristeen materiaali: silikoni
Kapelin tyyppi / luokka: H05SS-F 3G0.75 (EN 50525-2-83)
Kestää kuumuutta ja pakkasta (-40...+180 astetta)
Hyvä UV kestävyys
Halgeenivapaa
Kestää liekkejä
Halkaisija 7 mm

Varastossamme voi olla kumpaakin mallia. Toimitamme lähtökohtaisesti sisäkäyttöön soveltuvan malllin.


MUUT YMPÄRISTÖOLOSUHTEET:

Käyttölämpötila -30...+55 astetta (C). Huom liitäntäjohdon mahdollinen rajoite pakkasessa.
Kotelointiluokka: IP66
Suojaukset: oikosulku, ylikuorma ja ylilämpösuojattu

Kotelon maksimi lämpötila (tc) 40 asteen ympäristölämpötilassa: 65 astetta.


JÄNNITELÄHTEEN SUOJAUSLUOKKA

Jännitelähteen suojasuluokka on I eli jännitelähteessä suojaus on toteutettu peruseristyksen avulla. Kytke aina tulojohdon kelta-vihreä johto suojamaahan. Suojamaadoitus suojaa jännitelähteen sisäiselle jännitteelle alttiit metalliosat (kotelo), jotka peruseristyksen vikaantuessa voivat tulla jännitteelliseksi ja aiheuttaa vaarallisia sähköiskuja.  Suojamaadoitukseen käytetään jännitelähteen liitosjohdossa olevaa kelta-vihreää johdonta, joka kytketään aina sähkönsyötön kelta-vihreään johtoon. Kiinteän kytkennän saa tehdä vain alan ammattilainen.


ASENNUSTIEDOT:

Tulojohto: kiinteä n. 20 cm johto, avoin (eli ei liitintä) kolminapainen kaapeli. Huomioi laitteen asennuksessa 230 Vac jännitteeseen vallitsevat asennusmääräykset. Kiinteitä asennuksia saa tehdä vain alan ammatilainen. Tulojohdon päät on tinattu. Huomio tämä asennuksen yhteydessä. Tinattua johtoa ei saa kytkeä sellaisenaan ruuvilla kiristyvään liittimeen. Käytä jousikuormitteista liitintä tai poista tinaus liitosjohdosta katkaisemall se riittävän kaukaa tinauskohdasta. Huomio, että tina on saattanut imeytyä johdon sisään. Tee ruuviliitokset vallitsevien ohjeiden mukaan. Käytä tarvittaessa ruuviliitoksien yhteydessä puristettavia metalliholkkeja, jolloin et kytke säikeistä johtoa suoraan ruuvin paianamaksi. Voit käyttää tämän tuotteen kanssa myös pistotulppaa. Huomio, että liitosjohtojen liitokset täytyy tehdä ja suojata asianmukaisesti huomioiden vallitsevat sähköturvallisuusmääräykset.

Lähtöjohto: kiinteä, noin 20 cm, avoin PVC-kaapeli kahdella johtimella (0,5 mm2). Johdon päät on tinattu, joten suosittelemme käyttämään jousikuormitteista liitintä. Jousikuormitteisia liittimiä on ostettavissa verkkokaupastamme, tuoteryhmä Vipurasialiittimet. Sokeripalaa emme suosittele käytettäväksi missään tapauksessa. Matalajännitekytkentöjä saa tehdä asiaan hyvin perehtynyt henkilö.

Jännitelähde voidaan kiinnitää ruuveilla. Kotelossa on paikat ruuveille (eivät sisälly toimitukseen). Kotelon reikä on noin n. 4 mm, materiaalipaksuus kysiesessä kohdassa n. 1,5 mm.


KÄYTTÖ:

Jännitelähdettä voidaan käyttää ns. teholähteenä (muunatajana) lähes kaikille LED valoille (esim. LED listat, LED nauhat, LED polttimot). Jännitelähde ei ole LED -ohjain (virtaohjain), joten jotkut LED valot saattavat vaatia tämän lisäksivielä  LED virtaohjaimen.

Tuotteesta on saatavilla myös suomenkielinen asennus- ja käyttöohje (pdf). Löydät sen valikosta Info / asennusohjeet.

 

Hyväksynnät, CE merkin peruste:

Täyttää Euroopan Unionin vaatimuksen EN61347 (SELV).

Declaration of conformity, valmistajan vaatimustenmukaisuustodistus (CE), on saatavissa joko maahantuojan kotisivuilta tai erikseen kysymällä. Myös alla oleva suora linkki voi toimia, jos olemme ehtineet korjata sen verkkokaupan täydellisen uudistuksen jälkeen.

Testaajana SGS. Täyttää vaatimukset IEC61347-2-13:2006, ISO/IEC 65.

Testaajana CEST. Täyttää vaatimukset IEC 61347-2-13:2006 ja IEC 61347-1:200

 

 Jos tarvitset ulkokäyttöön soveltuvaa mallia, ota yhteys myyntiimme ( myyti@limic.fi / 020 7579890)

 

Tiedot päivitetty 2018

 

Ilmainen toimitus

Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_AA.jpg