Hyväksyntätodistukset, vaatimustenmukaisuus-

vakuutukset ja testiraportit.CE merkin perusteeksi riittää ns. valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää sille vaaditut vaatimukset. Tämän perusteeksi valmistaja voi teettää testit ulkopuolisella riippumattomalla testauslaitoksella, joka toteaa että tuote täyttää vaatimustenmukaisuuden. Puolueettomia testauslaitoksia on useita, joista SGS on yksi suurimmista ja riippumattomimmista, jota mm. Tukes käyttää.

Koska 230 Vac jännitteellä toimien laitteiden osalta CE merkintään liittyy myös sähköturvallisuustetstejä EMC:n lisäksi, olemme keränneet tähän joitakin vaatimustenmukaisuuden todistavia todistuskia lähinnä niiden osalta. Pienjännitteellä (alle 50 V) toimien laitteiden osalta aihe ei ole niin tärkeä.

 

Vesitiiviit jännitelähteet 

 

Tuotteet BR12100, BR24100, BR12200, BR24200:

 

Tuotteet BR12030, BR24030, BR12060, BR24060:

 

 

Tuotteet: V12030, V24030, V12606, V24060, V12100, V24100, V12150 ja V24150


Declaration of conformity, valmistajan vaatimustenmukaisuustodistus (CE)

 

LF-SARJAN VALONHEITTIMET

Tuotteet: LED valonheittimet 10W, 20W, 30W, 50W, 60W, 70W, 100W, 120W, 140W.

 

 

 VANHAN MALLISTEN (POISTUNEET MYYNTIOHJELMASTA) VALONHEITTMIEN CE TODISTUKSET:

Declaration of conformity,  valmistajan vaatimustenmukaisuustodistus (CE)
Täyttää vaatimukset EN55015:2002, EN6100-3-2:2005, EN6100.3-3:2005 ja EN61547:2000


Työvalot ajoneuvoihin (10-30 V)

 

Tieliikennekäytössä olevien ajoneuvoihin asennettavien valojen osalta olemme keränneet tähän E hyväksynnän ja EMC testien osalta testauslaitosten ja hyväksyntäviranomaisten antamat hyväksyntätodistukset ja testiraportit.

 

 

 

 

 

LED  vilkut

 

 

 

 

Limic Oy,  jonka verkkokauppa valokas.fi on, on vuonna 1966 perustettu osakeyhtiö. Meillä on pitkä kokemus LED-valoista ja olemme alan pineereja. Tutkimme (ja teimme ensimmäiset prototyypit) LED valojen käyttöä valaistukseen jo 1990-luvun loppupuolella, mutta silloin LED komponentti ei ollut vielä riittävän tehokas käytettäväksi yleisvalaistukseen. Kun 2000-luvulla markkinoille tuotiin uudet tehokkaat niinsanotut teho LED:it, niin tämä ongelma oli ratkaistu. Vuonna 2004 Limic Oy teki ensimmäisen prototyypin yleisvaloksi soveltuvasta LED valosta, ja se tuotiin markkinoille vuonna 2005. Alusta saakka olemme panostaneet tuotteiden laatuun ja mm. värilämpötilaan. Ensimmäinen asuinhuoneistoon tarkoitettu  LED valomme oli jo lämmin valkoinen, koska totesimme jo silloin 2005, ettei kylmän valkoinen sovellu värilämpötilan kylmyytensä tähden lainkaan asuinhuoneistoiden yleisvalaistukseen. Muutaman vuoden jälkeen toimme markkinoille uuden oman tuotteen, jossa värilämpötila oli puhtaan valkoinen (neutral white), todennäköisesti ensimmäisenä Suomessa. Tämä on esimerkki jatkuvasta tutkimuksestamme ja tuotekehityksestämme.

Yrityksellämme on siis todella pitkät perinteet LED valoalalla, ja olemme olleet alan alan kehityksen kärjessä aina sen alkutaipaleelta lähtien. Vuosien saatossa saatu kokemus niin omista kuin maahantuomistamme LED valoista on täysin käytettävissä ammattitaitoisen henkilökuntamme kautta. Voit luottaa siihen, että tiedämme mitä myymme, ja mitä keromme. Alan johtavana pioneerina tunnemme LED valoalan todella hyvin.

Testaamme ja mittaamme kaikki myymmämme tuotteet huolellisesti. Mittauksiin kuuluu mm. tuotteiden valomäärät sekä niiden kuluttama sähköteho ja tuotteiden lämpötilat eri kohdissa. Vaikka käytämme LED-komponetteina pelkästään kalliimpia laatukomponentteja, mittaamme silti tuotteistamme mm.  valomäärän, värilämpötilan, hallitsevan aallonpituuden ja ärsykepuhtauden. Useista tuotteista mitaammet myös mm. valon spektrin mittauslaboratoriossamme. Mittaamme myös värintostoaindeksin, mutta tarkkaa lukemaa emme ilmoita, koska värintoistoindeksiin (CRI) liittyy suuri problematiikka ja sen tarkkaa arvoa on turha vertailla. Joissakin asioissa (kuten vaatimustenmukaisuus) joudumme kuitenkin luottamaan valmistajan vakuutukseen (Declaramation of conformity), koska tämä on käytäntö EU alueella. Tutkimme kuitenkin nämäkin tuotteet mahdollisimman hyvin resurssiemme puitteissa (tutkimme mm. rakenteen ja mittaamme eristysvastuksen ja läpilyöntijännitteen jne), mutta emme voi teetää resurssien takia erillisiä vaatimustenmukaisuustestejä riippumattomissa hyväksyntälaboratorioissa (mm. EMC testit, jotka valmistaja on jo teettänyt).

 

 

 

 

 

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_2015 - OLD.jpg