Myyntinäyttely

 

Valokas myyntinäyttely on auki Helsingissä osoitteessa Tulppatie 16-18 B.

Puhelinnumeromme on 020 7579 890. Parhaiten meidät tavoittaa ma-pe klo 10-17 välisenä aikana (ma ja ke klo 18 saakka). Soittaminen maksaa 6,5 snt/min. HUOM! varmiten vastaamme puheluihin vain myyntinäyttelyn aukioloaikoina.

Myymälämme (myyntinäyttely) sijaitsee Helsingin Roihupellossa osoitteessa Tulppatie 16-18 B, 00880 Helsinki.

Myyntinäyttelyssämme voitte tutustua lähes kaikkiin tuotteisiimme sekä eri tyyppisiin valaistusratkaisuihin henkilökuntamme opastuksella. Myyntinäyttelymme toimii myös myymälänä, voit kerätä hyllyistä itse jopa osan tuotteistamme. Maksutapoina meillä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.  American Express ei käy, mutta mm. Visa ja Mastercard vastaavasti käyvät.

 

 

 

Myyntinäyttelyn normaali aukioloaika on:


Maanantai: 10:00 - 18:00 

Tiistai: 10:00 - 17:00

Keskiviikko: 10:00 - 18:00  

Torstai: 10:00 - 17:00

Perjantai: 10:00 - 17:00

Lauantai ja sunnuntai: suljettu.

Saatamme pitää joskus oven kiinni lounasaikaan, joka koitetaan sovittaa tilanteen mukaan noin klo 13 aikoihin.  

 

 

 

 

Kartalla:

 

 

 

Tästä suora linkki Googlen karttaan.

 

Sijaintimme on Helsingin Roihupellossa. Roihupellon teollisuusalue (ruots. Kasĺkers industriomrĺde) on Helsingin Vartiokylän peruspiiriin ja kaupunginosaan kuuluva osa-alue Itä-Helsingissä. Teollisuusalue rajoittuu etelässä Itäväylään, lännessä Viikintiehen, pohjoisessa Karhunkaatajantiehen. Idässä Roihupellon teollisuusalueen raja kulkee Ratasmyllyntietä seuraten. Alueen kautta kulkevat Helsingin bussilinjat 58 sekä jokerilinja 550 (kummankin pysäkki 600 m päässä) ja 80 (päätepysäkki noin 70 m päässä). Roihupellon teollisuusalue on lähellä Roihuvuorta ja Herttoniemen yritysaluetta, joiden kautta kulkevat myös linjat 79 ja 93, joilla pääsee myös myymälämme läheisyyteen, kävelymatkan päähän. Roihupellossa sijaitsee Myllypuron vesitorni ja kauppakeskus Lanterna. Siilitien metroasema on lähin metroasema.

 

Saapuminen julkisilla

  • Busseilla: bussin 80 päätepysäkki on noin 70 metrin päässä Tulppatiellä. Bussin 58 ja 550 (jokerilinja) pysäkki on n. 600 m päässä.
  • Metrolla: Siilitien metroasema on lähin. Kävelymatka 1,2 km.

 

Saapuminen omalla autolla:

Itäväylän tai Kehä I:n kautta. Myymälämme edessä on kadunvarsipaikkoja, lisäksi juuri ennen myymäläämme Tulppatien varrella Lanternan / bussivarikon suunnalta tultaessa oikealla puolella on iso parkkikenttä (24 h), jossa on nykyisin myös hyvin rajoitetusti paikkoja pysäköidä Nobinan varikon siirryttyä alueelle (ennen sitä tilaa oli riittämiiin). Myös tienvarteen voi olla hankala saada autoa parkkiin. Olemme yrittäneet saada parkkitilaa asiakkaillemme, mutta edes rahalla se ei tunnu onnistuvan.

 

 

Valokas on Limic Oy:n tuotemerkki. Valokas verkkokaupasta vastaa

 Limic Oy (www.limic.fi), jonka kotipaikka on Helsinki. Y-tunnus on 0277454-4.

 Yritys on alv rekisteröity. Yrityksellä ei ole verovelkaa ja yritys on työnantajarekisterissä.

 

 

 

 

 

Limic Oy,  jonka verkkokauppa valokas.fi on, on vuonna 1966 perustettu osakeyhtiö. Meillä on pitkä kokemus LED-valoista ja olemme alan pineereja. Tutkimme (ja teimme ensimmäiset prototyypit) LED valojen käyttöä valaistukseen jo 1990-luvun loppupuolella, mutta silloin LED komponentti ei ollut vielä riittävän tehokas käytettäväksi yleisvalaistukseen. Kun 2000-luvulla markkinoille tuotiin uudet tehokkaat niinsanotut teho LED:it, niin tämä ongelma oli ratkaistu. Vuonna 2004 Limic Oy teki ensimmäisen prototyypin yleisvaloksi soveltuvasta LED valosta, ja se tuotiin markkinoille vuonna 2005. Alusta saakka olemme panostaneet tuotteiden laatuun ja mm. värilämpötilaan. Ensimmäinen asuinhuoneistoon tarkoitettu  LED valomme oli jo lämmin valkoinen, koska totesimme jo silloin 2005, ettei kylmän valkoinen sovellu värilämpötilan kylmyytensä tähden lainkaan asuinhuoneistoiden yleisvalaistukseen. Muutaman vuoden jälkeen toimme markkinoille uuden oman tuotteen, jossa värilämpötila oli puhtaan valkoinen (neutral white), todennäköisesti ensimmäisenä Suomessa. Tämä on esimerkki jatkuvasta tutkimuksestamme ja tuotekehityksestämme.

 

Yrityksellämme on siis todella pitkät perinteet LED valoalalla, ja olemme olleet alan alan kehityksen kärjessä aina sen alkutaipaleelta lähtien. Vuosien saatossa saatu kokemus niin omista kuin maahantuomistamme LED valoista on täysin käytettävissä ammattitaitoisen henkilökuntamme kautta. Voit luottaa siihen, että tiedämme mitä myymme, ja mitä keromme. Alan johtavana pioneerina tunnemme LED valoalan todella hyvin.

 

Testaamme ja mittaamme kaikki myymmämme tuotteet huolellisesti. Mittauksiin kuuluu mm. tuotteiden valomäärät sekä niiden kuluttama sähköteho ja tuotteiden lämpötilat eri kohdissa. Vaikka käytämme LED-komponetteina pelkästään kalliimpia laatukomponentteja, mittaamme silti tuotteistamme mm.  valomäärän, värilämpötilan, hallitsevan aallonpituuden ja ärsykepuhtauden. Useista tuotteista mitaammet myös mm. valon spektrin mittauslaboratoriossamme. Mittaamme myös värintostoaindeksin, mutta tarkkaa lukemaa emme ilmoita, koska värintoistoindeksiin (CRI) liittyy suuri problematiikka ja sen tarkkaa arvoa on turha vertailla. Joissakin asioissa (kuten vaatimustenmukaisuus) joudumme kuitenkin luottamaan valmistajan vakuutukseen (Declaramation of conformity), koska tämä on käytäntö EU alueella. Tutkimme kuitenkin nämäkin tuotteet mahdollisimman hyvin resurssiemme puitteissa (tutkimme mm. rakenteen ja mittaamme eristysvastuksen ja läpilyöntijännitteen jne), mutta emme voi teetää resurssien takia erillisiä vaatimustenmukaisuustestejä riippumattomissa hyväksyntälaboratorioissa (mm. EMC testit, jotka valmistaja on jo teettänyt).

 

 

 

 

 

 

 

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_2015.jpg