Voit kysyä lisää tuotteistamme myös sähköpostiosoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Puhelinnumeromme on 020 7579 890 Soittaminen maksaa 6,5 snt/min. Parhaiten meidät tavoittaa myyntinäyttelöyn aukioloaikoina eli normaalisti tiistaisin, toorstaisin ja perjantaisin klo 10-17  ja maanantaisin sekä keskiviikkoisin klo 18 saakka. Katso poikkeavat aukioloajta (mm. kesäaika, joulu ja juhannus) Valokas myyntinäyttelyn sivulta.

Myymälämme (myyntinäyttely) sijaitsee Helsingin Roihupelllossa osoitteessa Tulppatie 16-18 B, 00880 Helsinki.

Myyntinäyttelyssämme voitte tutustua lähes kaikkiin tuotteisiimme sekä eri tyyppisiin valaistusratkaisuihin henkilökuntamme opastuksella. Myyntinäyttelymme toimii myös myymälänä, voit kerätä hyllyistä itse osan tuotteista. Maksutapoina meillä käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.  American Express ei käy, mutta mm. Visa ja Mastercard vastaavasti käyvät. 

Sijaintimme on Helsingin Roihupellossa. Roihupellon teollisuusalue (ruots. Kasĺkers industriomrĺde) on Helsingin Vartiokylän peruspiiriin ja kaupunginosaan kuuluva osa-alue Itä-Helsingissä. Teollisuusalue rajoittuu etelässä Itäväylään, lännessä Viikintiehen, pohjoisessa Karhunkaatajantiehen. Idässä Roihupellon teollisuusalueen raja kulkee Ratasmyllyntietä seuraten. Alueen kautta kulkevat Helsingin bussilinjat 58 ja 80 (sijaitsemme noin 100 m päässä bussin 80 päätepysäkiltä) sekä jokerilinja 550. Roihupellon teollisuusalue on lähellä Roihuvuorta ja Herttoniemen yritysaluetta, joiden kautta kulkevat myös linjat 79, 93 ja 550, joilla pääsee myös myymälämme läheisyyteen, kävelymatkan päähän. Roihupellossa sijaitsee Myllypuron vesitorni ja kauppakeskus Lanterna. Siilitien metroasema on lähin metroasema.

 

Olemme siirtyneet ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn. Verkkolaskujen osoite on:

Verkkolaskuosoite 003702774544
Y-tunnus 0277454-4
Verkkolaskuoperaattori OpusCapita Group Oy
Operaattorin välittäjäntunnus 003710948874


Paperiset laskut:

Limic Oy
PL 53132
00063 Laskunet

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja.

 

 

Valokas on Limic Oy:n tuotemerkki. Valokas verkkokaupasta vastaa

Limic Oy (www.limic.fi), jonka kotipaikka on Helsinki. Y-tunnus on 0277454-4.

Yritys on alv rekisteröity. Yrityksellä ei ole verovelkaa ja yritys on työnantaja-

rekisterissä.

 

 

 

 

 

Limic Oy,  jonka verkkokauppa valokas.fi on, on vuonna 1966 perustettu osakeyhtiö. Meillä on pitkä kokemus LED-valoista ja olemme alan pineereja. Tutkimme (ja teimme ensimmäiset prototyypit) LED valojen käyttöä valaistukseen jo 1990-luvun loppupuolella, mutta silloin LED komponentti ei ollut vielä riittävän tehokas käytettäväksi yleisvalaistukseen. Kun 2000-luvulla markkinoille tuotiin uudet tehokkaat niinsanotut teho LED:it, niin tämä ongelma oli ratkaistu. Vuonna 2004 Limic Oy teki ensimmäisen prototyypin yleisvaloksi soveltuvasta LED valosta, ja se tuotiin markkinoille vuonna 2005. Alusta saakka olemme panostaneet tuotteiden laatuun ja mm. värilämpötilaan. Ensimmäinen asuinhuoneistoon tarkoitettu  LED valomme oli jo lämmin valkoinen, koska totesimme jo silloin 2005, ettei kylmän valkoinen sovellu värilämpötilan kylmyytensä tähden lainkaan asuinhuoneistoiden yleisvalaistukseen. Muutaman vuoden jälkeen toimme markkinoille uuden oman tuotteen, jossa värilämpötila oli puhtaan valkoinen (neutral white), todennäköisesti ensimmäisenä Suomessa. Tämä on esimerkki jatkuvasta tutkimuksestamme ja tuotekehityksestämme.

 

Yrityksellämme on siis todella pitkät perinteet LED valoalalla, ja olemme olleet alan alan kehityksen kärjessä aina sen alkutaipaleelta lähtien. Vuosien saatossa saatu kokemus niin omista kuin maahantuomistamme LED valoista on täysin käytettävissä ammattitaitoisen henkilökuntamme kautta. Voit luottaa siihen, että tiedämme mitä myymme, ja mitä keromme. Alan johtavana pioneerina tunnemme LED valoalan todella hyvin.

 

Testaamme ja mittaamme kaikki myymmämme tuotteet huolellisesti. Mittauksiin kuuluu mm. tuotteiden valomäärät sekä niiden kuluttama sähköteho ja tuotteiden lämpötilat eri kohdissa. Vaikka käytämme LED-komponetteina pelkästään kalliimpia laatukomponentteja, mittaamme silti tuotteistamme mm.  valomäärän, värilämpötilan, hallitsevan aallonpituuden ja ärsykepuhtauden. Useista tuotteista mitaammet myös mm. valon spektrin mittauslaboratoriossamme. Mittaamme myös värintostoaindeksin, mutta tarkkaa lukemaa emme ilmoita, koska värintoistoindeksiin (CRI) liittyy suuri problematiikka ja sen tarkkaa arvoa on turha vertailla. Joissakin asioissa (kuten vaatimustenmukaisuus) joudumme kuitenkin luottamaan valmistajan vakuutukseen (Declaramation of conformity), koska tämä on käytäntö EU alueella. Tutkimme kuitenkin nämäkin tuotteet mahdollisimman hyvin resurssiemme puitteissa (tutkimme mm. rakenteen ja mittaamme eristysvastuksen ja läpilyöntijännitteen jne), mutta emme voi teetää resurssien takia erillisiä vaatimustenmukaisuustestejä riippumattomissa hyväksyntälaboratorioissa (mm. EMC testit, jotka valmistaja on jo teettänyt).

 

 

 

 

 

Artikkelin ID: 125

 

 

 

 

 

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_2016 - OLD.jpg